Nieuws

Vind de juiste handschoen

30% van handletsels worden veroorzaakt door het dragen van de verkeerde handschoen!

De risico's die gepaard gaan met chemische stoffen zijn talrijk en bij contact met de huid kunnen die brandwonden, dermatitis, irritatie en intoxicatie veroorzaken. De huid kan door dergelijk contact ernstig worden beschadigd en alleen het dragen van handschoenen voorkomt gevaarlijk contact met chemicaliën. ChemRest.com is 's werelds eerste gratis, uitgebreid zoeksysteem voor chemisch bestendige handbescherming. Bekijk hier de handleiding.

Bezoek de website van ChemRest

Lubo Lubrication

Nooit meer smeren met montagepasta. Geen last meer van koudlas. Niet meer boren, slijpen of tappen omdat het RVS zich heeft vast gevreten. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Met Lubo Lubrication wordt dit werkelijkheid. Het is de perfecte vervanging voor de huidige montagepasta.

Smeren en schoonmaken is verleden tijd. Het Lubo lubricant zit namelijk al om de bout. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de bout erin draaien. Niet voor niks is dit de beste vriend van vele monteurs. Voorkom koudlas, bespaar tijd en maak gebruik van Lubo.

Download Lubo folder

 

Lube Shuttle systeem

Bespaar tijd en voorkom vieze handen bij het verwisselen van vetpatronen. Het Lube Shuttle systeem bestaat uit een speciale vetspuit en schroefdop-patronen.

Bij standaard vetpatronen drukt een plunjer het smeermiddel uit een patroon waardoor het patroon vervormt en beschadigt. Hierdoor gaat er smeermiddel verloren en wordt het verwisselen van een vetpatroon een tijdrovende en vieze klus.

Lube Shuttle vetpatronen verwisselt u snel, efficiënt en zonder vieze handen. De onderzijde van het patroon blijft zichtbaar, zo ziet u in één oogopslag welk soort vet en de hoeveelheid vet dat nog in de vetspuit aanwezig is. Daarnaast zuigt het Lube Shuttle systeem het vet aan waardoor er slechts 0,1 tot 0,5% van het smeermiddel verloren gaat.

In onderstaande tabel ziet u welke smeervetten wij kunnen leveren met het Lube Shuttle systeem:

Molykote Kroon
Multilub Q7 Universal
BR2 Plus Q-Lithep
Longterm W2 Q-Caliplex hd
Longterm 2Plus Q7 High Grade
G-4500 Q-Aluplex FGS


De voordelen van het Lube Shuttle systeem

• Snel en schoon verwisselen van vetpatronen
• Het soort smeermiddel en aanwezige hoeveelheid in één oogopslag zien
• Optimaal verbruik van het smeermiddel in de patroon
• Geen ontluchting nodig

Zie in de introductiefilm hoe gemakkelijk je vetpartonen verwisselt met het Lube Shuttle systeem.

Loctite 3090 snellijm

Loctite 3090 is een sneldrogende, ultrasterke en vullende (tot 5 mm) gel-achtige lijm.

De activator maakt maximale controle over de uithardingssnelheid mogelijk - deze maakt de uitharding onafhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid, enz. Met de statische menger is deze lijm nauwkeurig en schoon aan te brengen in een gecontroleerde mengverhouding. Ideaal voor bovenhoofds werken en voor verticale vlakken.

Download folder Loctite 3090

Laat de hitte maar komen

Loctite 401, 406 en 454 zijn nu bestand tegen temperaturen tot 120°C zonder dat hun globale prestaties eronder lijden. Voortaan kunt u deze Loctite-snellijmen dus voor nog meer toepassingen gebruiken dan ooit tevoren!

Loctite 401, 406 en 454 kunnen vrijwel alle materialen binnen enkele seconden aan elkaar lijmen en zijn uiterst betrouwbaar, veilig en nu meer dan ooit tevoren hittebestendig. Ze zijn eenvoudig te integreren in elk productieproces of te gebruiken in de werkplaats, verhogen de efficiëntie en drukken de kosten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende viscositeiten en met een ruime keuze aan doseerapparatuur om aan uw behoeften te voldoen.

12